Nieuw Bij Sluis: bezorgservice & private shopping

We hebben besloten onze beide winkels toch weer te openen voor jullie. Maandag t/m zaterdag van 12:00 tot 17:00 kun je je bij ons inspiratie op komen doen en ook shoppen. Enige uitzondering is dat we op maandag middag in Bergen op Zoom nog wel gesloten zijn. De 1 op 1  afspraken kunnen nog steeds gepland worden in de ochtenduurtjes. Meer weten? Lees dan verder!

Maar we missen jullie wel en snappen ook heel goed dat een verzetje in deze moeilijke tijd meer dan welkom is. Vanaf nu kan je in een veilige en lege winkel een afspraak maken voor een 1 op 1 stylingsadvies. Er hangt namelijk een prachtige collectie in de winkel.

Ook bieden we jullie dagelijks inspiratie via Instagram, klik hier om ons daar op de voet te blijven volgen. Zie je iets wat je super tof vindt? Dan kun je het via een DM of belletje bij ons bestellen. We nodigen je dan uit voor een 1 op 1 afspraak of we sturen het op. Hoe handig is dat?

Kan jij ook niet wachten en ben je toe aan een goed stylingadvies en een verzetje, maak dan gauw een afspraak met 1 van onze Sluistoppers of met Christel van Sluis.

Bel of Whatsapp naar 06-53815859 of 0111-416862
Je kunt ook een DM via Instagram sturen, zo blijven we toch nog een beetje met elkaar in contact.

Liefs, team Bij Sluis