ON TOUR in 't Vierkantje

Datum: Dinsdag 9 april
Kosten: 15,00
Aanvang: Bij Sluis Bergen op Zoom

Hier wil je toch gewoon bij zijn?

 
BIJ SLUIS  organiseert samen met een aantal collega ondernemers dit te gekke evenement .
Heb jij zin in een gezellige ochtend vol inspiratie en wil je helemaal op de hoogte zijn van de laatste trends, ga dan in kleine groepjes mee ON TOUR in het historische Vierkantje .
 
Christel van Sluis vertelt je alles wat je moet weten over de laatste fashiontrends voor Spring 2019.
En als je weet wat voor jou de perfecte outfit is  mogen de juiste lingerietips van Mariska van PANTALETTE lingerie natuurlijk niet ontbreken. Welke lingerie past nu het beste bij jouw figuur ?
Als je helemaal op de hoogte bent ga je naar KATINKA COIFFURE die natuurlijk niet mag ontbreken om jou te voorzien van de juiste haartrends.
Dan is er tijd voor een gezellige tussenstop GEWOON BIJ SJUUL. Hier kun je onder het genot van koffie/thee en diverse lekkernijen even bijkletsen. Last but not least ga je naast alle fashion en beatytips wooninspiratie opdoen bij MA VIE en vertelt Ellen alle stylingtips voor het inrichten van je huis .
 
Helemaal Springproof en vol inspiratie sluiten we af BIJ SLUIS, waar heerlijke kleine lunch-hapjes voor je klaarstaan en als je nog zin hebt die prachtige voorjaarsmode kunt gaan passen.
 
Wil jij er ook bij zijn ?
Meld je dan snel aan via info@sluismode.nl of bij een van de deelnemende collega's in 't Vierkantje .
 
Tot dinsdag 9 april!
Liefs team Bij Sluis