Modefabriek 2019

DE MODEFABRIEK

Ieder jaar gaan we met het Bij Sluis - team naar de Modefabriek in Amsterdam. De inspiratiebeurs voor retailers om de juiste koers te bepalen voor het nieuwe inkoopseizoen najaar/winter 2019. Een gezellig en leerzaam dagje uit .

We zoeken naar vernieuwing, kijken naar welke nieuwe merken we misschien toevoegen, maar ook van wie we helaas toch definitief afscheid gaan nemen. Wat worden de kleuren, wat zijn de trends die we echt niet kunnen missen, hoe maken we de juiste mix en match van diverse merken.

Kortom waar maken we jou als klant nou echt blij mee, want zeg nou eerlijk, pas wanneer jullie helemaal tevreden bij ons de deur uitgaan, zijn wij geslaagd. Dat is waar we het voor doen!!!! Jullie laten stralen!!!!

We zeggen altijd: mooi zijn zit van binnen, maar wat vinden we het leuk om een beetje mee te mogen helpen om het totaalplaatje binnen en buiten tot een mooi geheel te laten smelten.

Nu we er zo over zitten te brainstormen met z’n allen en de koers voor najaar winter 2019 alweer een heel eind hebben bepaald, we inmiddels al volop met de inkoop bezig zijn, zijn we ondertussen toch ook wel een beetje nieuwsgierig of jullie nog leuke ideeën voor ons hebben.

Wat zou het nou toch leuk zijn als jullie een beetje mee kunnen gaan denken Bij Sluis.

Misschien heb je een leuk nieuw merk gespot die je echt Bij Sluis vindt passen, of een leuk idee voor een fantastisch evenement, of misschien een nieuw label voor gave mode of home accessoires, of …….misschien wel dingen die anders kunnen, waar we misschien zelf niet zo gauw bij stilstaan, want Bij Sluis draait alles om beleving, samenwerken, maar vooral gezelligheid.

Hoe leuk, zo helpen we elkaar. Wij gaan zorgen voor een schitterende collectie, waar jij in kunt stralen en je goed voelt. Sportief, hip, klassiek, of helemaal volgens de laatste trends, onze Bij Sluis toppers geven je graag een eerlijk en passend advies om er zo op zijn mooist uit te zien. Dat is waar we blij van worden! Mode is immers onze passie.

We kunnen niet wachten om al jullie leuke ideeën, tips of opmerkingen te ontvangen .

Je kunt ze mailen naar info@sluismode.nl en weet je wat helemaal ouderwets leuk is, we hebben een echt ideeënbusje in de winkel staan .

Wij hopen dat jullie die snel gaan vullen met allemaal te gekke tips en tricks Wel doen hoor! Zo kunnen we de winkel ook een beetje van jullie laten zijn .

Moe, maar voldaan op de terugweg van een enerverende dag op de Modefabriek in Amsterdam. Vol nieuwe plannen en inspiratie op weg naar huis beseffen we, wat hebben we toch een prachtig vak. Dat we fantastische klanten hebben, dat geen dag hetzelfde is en dat we elke dag genieten.

Tot gauw,

Liefs team bij Sluis