KADOTIPS BIJ SLUIS

KADOSTRESS?

 

Lees dan nu de nieuwe blog met kadotips van Christel van Sluis!

 

Ken je dat?

Uren in de stad lopen of avonden aan een stuk surfen op het web om dat ene bijzondere sinterklaas of kerskado te vinden voor een lieve moeder, beste vriendin of die fantastische collega.

Een speurtocht die waarschijnlijk eindigt met “toch” maar weer datzelfde geurtje, die saaie kadobon of dat ene boek.

Don’t Worry!!!!!!  Geen stress.

Christel van Sluis geeft je wat leuke tips in haar nieuwe blog voor dat ene bijzondere kado waar jij iemand nu eens écht blij mee maakt. Zo ga jij zonder zorgen de feestdagen tegemoet en hoef je alleen maar te genieten van deze mooie tijd van het jaar. Zorg dat je man of vriend deze leuke kadotips ook onder ogen krijgt, zeker weten dat hij dan het ultieme kado voor je uitzoekt.

 

KADOTIP 1 - Voor alle vrouwen                                                                                                      

EEN WORKSHOP GARDEROBEPLANNING BIJ SLUIS                                                                                                   
Met dit kado maak je alle vrouwen echt heel blij. Dus eigenlijk zit je zoektocht naar een kado er dan nu op. Zo geef dit jaar eens iets heel wat anders, iets onverwachts, eindelijk een keer niet te raden, maar wel heel origineel kado. Wat houdt deze workshop precies in? De meeste vrouwen hebben een kast vol kleding maar weten niet wat ze aan moeten trekken. Dat leuke rokje, die hippe broek, een bijzondere blouse, waarom draag je die niet? Misschien omdat je het mixen en matchen van de juiste kledingstukken moeilijk vindt en daar ga ik tijdens deze workshop dan ook mee helpen. Onder het genot van lekkere bubbels en bites leer je om een kledingcapsules samen te stellen en hoe je nieuwe combinaties met jouw eigen kleding maakt.

 

Het resultaat!! Eindelijk rust en overzicht met een hoop nieuwe combinaties en de juiste adviezen. Jij bent klaar voor een sprankelend nieuw modeseizoen. Volg samen met een vriendin, collega, moeder of zus deze leerzame workshop en zo heb je gelijk quality time met elkaar.

Natuurlijk pakken we je kado zoals jullie dat gewend zijn, mooi en feestelijk voor je in en als je zelf dan nog voor een mooi geschreven persoonlijk kaartje zorgt, maak je je surprise extra speciaal en succes is verzekerd.

Laat het ons weten als je deze leuke workshop kado wilt doen. De kosten zijn 19,95 euro per persoon. De data en tijden zijn in overleg met Bij Sluis.

 

KADOTIP 2 - Voor een dierbare vriendin                                         

FOTOLIJSTJES VAN YAYA                        

Koop een van deze mooie fotolijsten van YAYA en stop daar een aantal mooie herinneringen in die jullie samen hebben gedeeld, want met echte vrienden deel je toch alles? Lief en leed, altijd weer opnieuw. Vul iedere keer als je een kadootje voor haar zoekt, weer een mooi bijzonder moment toe aan jullie speciale fotowand. Zo liggen jullie dierbare momenten vastgelegd.

Wist je trouwens, dat YAYA nog heel veel leuke andere home accessoires heeft, die je Bij Sluis in de winkel terugvindt? Kom snel een keer langs in één van onze winkels!

 

 

KADOTIP 3 - Voor een echte sieradenfan                                                                        

SIERADEN VAN PIMPS & PEARLS

Een item van Pimps & Pearls is dan het ultieme kado, uit liefde voor de natuur geboren. De basis is leer in combinatie met zuivere materialen, zoals edelstenen, schelpen en zijde creëert een speels effect. Veel van deze sieraden kunnen opgesplitst worden in meerdere items of onderling gecombineerd worden met andere stukken uit de collectie tot een nonchalante mix. Creëer zo je eigen persoonlijke Pimps & Pearls sieraad waar je vriendinnen jaloers op zullen zijn.

En weet je wat zo leuk is, vrijdagmiddag 8 december is de ontwerpster van Pimps & Pearls bij ons in de winkel in Zierikzee om je alles te vertellen over dit favoriete decemberkado!

 

 

KADOTIP 4 - Voor een echte tassen-fashionista

EEN TAS MAAKT ELKE OUTFIT AF!

Een vrouw kan nooit genoeg tassen hebben! Dat is geen vraag maar een conclusie toch dames? En laten we eerlijk zijn, verandering van spijs doet eten en met een passende tas bij je outfit voel je jezelf zekerder.

Dus heren, wil je je vrouw of vriendin eens echt verwennen, kom dan naar Bij Sluis en kies een mooi exemplaar uit om haar hart te veroveren.

We hebben de tassen van Pimps & Pearls in de collectie in onze winkel in Bergen op Zoom. In Zierikzee kun je slagen voor Chabo Bags. Een reden om beide winkels dus eens een bezoekje te brengen!!

 

 

 

KADOTIP 5 - Voor de vrouw die graag zelf keuzes maakt

KADOBON BIJ SLUIS

Het geven van een kadobon saai? Wacht maar tot je het bekende houten plankje van Bij Sluis hebt ontdekt!

Zoals je van Bij Sluis gewend bent, net even anders, absoluut niet saai, speciaal ingepakt zodat zij zelf haar lang gekoesterde kledingstuk of accessoire uit komen zoeken. Wie zal er niet blij mee zijn?

Het bedrag van de kadobon kun je zelf bepalen, hij is dus geschikt voor elk budget. We maken er een mooi pakketje van zodat je er zelf geen werk meer aan hebt, hoe handig is dat?

 

Dit waren dan een paar leuke kadoips. Ik hoop stiekem wel dat ik jullie wat tips heb kunnen geven en dat we je snel in de winkel zien, want als je daar gezellig rondkijkt kun je vast de verleiding niet weerstaan zonder met iets leuks de deur uit te lopen.

En vergeet niet, ongeacht welk kado je ook geeft, het belangrijkste is dat het met liefde is uitgezocht en als je je kado dan nog extra mooi inpakt met een persoonlijk geschreven kaartje erbij, of een mooie wens, belooft het een gezellige avond te worden.

Alvast heel veel plezier met alle voorbereidingen.

Liefs, Christel van Sluis