Sunchere Felter vertelt

Afgelopen zaterdag was ik bij de feestelijke kick-off van het nieuwe seizoen van Bij Sluis. Bij Sluis is een hele leuke winkel in het centrum van Bergen op Zoom. Zij verkopen mooie kleding van verschillende merken in verschillende prijsklassen zoals YAYA, Circle of trust, By-Bar, 10Feet en Geisha. 

Voorheen heette de winkel Vivanti, maar begin vorig jaar hebben ze een mega transformatie ondergaan en gaan ze gepaard met de naam Bij Sluis. 

De winkel heeft niet alleen een nieuwe naam gekregen en een totaal nieuw en stoer interieur, maar ze hebben er ook nieuwe merken bij gekregen. Naast de mooie kledingmerken verkopen ze ook schoenen van Tango, accessoires (onder andere zonnebrillen van IYÜ DESIGN) en interieur accessoires. Ik moet zeggen echt een totaalplaatje voor iedereen! Je kunt er gezellig shoppen,maar het is ook mogelijk om workshops bij te wonen of een fashion night out te boeken. 

Bij de feestelijk kick off afgelopen zaterdag van het nieuwe seizoen was er van alles te zien. Mooie items om je garderobe aan te vullen, leuke home accessoires, verzorgingsproducten van Mijn Stijl (heerlijk spul!) en leuke hebbedingetjes. 

Er waren modellen die de nieuwste collectie showde en onder het genot van een lekker hapje en drankje kon je op je gemakje shoppen. Een geslaagde start van het nieuwe seizoen!

Mocht je nou ook toe zijn aan het nieuwe seizoen, de lente! (Ik denk iedereen wel) Ga dan zeker even een kijkje nemen naar de nieuwe en vooral mooie collectie van Bij Sluis! 
Heb je nou toevallig aankomende vrijdag 24 en zaterdag 25 maart tijd, ga dan even langs, want het is YAYA weekend! Je vindt hier de nieuwe collectie, je kunt stijladvies krijgen en bij aankoop van een YAYA-artikel krijg je te gekke give-away!
Houdt er wel rekening mee dat je er hebberig van wordt. ;)

Bij Sluis bevindt zich in de Fortuinstraat 15 ('t vierkantje) te Bergen op Zoom. 

Als je nou een dagje richting zee gaat, kun je ook de winkel in Zierikzee gaan bezichtigen. 

X.

Ps. ik heb nog veel meer leuks te vertellen; volg mij @sun.styling 

 

 

Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt Sunchere Felter vertelt