2019, een nieuw jaar!

Staan jullie ook allemaal weer te popelen om aan een nieuw jaar te beginnen? Kerstboom weer de deur uit, kinderen weer naar school en back to work. Hoe gezellig die decembermaand ook is, we zijn altijd toch stiekem blij als alles weer zijn gewone gangetje gaat

We beginnen met goede voornemens, gezonder leven, meer sporten, minder eten, niet meer roken. We hebben allemaal wel iets om mee aan de slag te gaan. Geweldig toch, zo’n nieuwe start!!!!!

365 dagen waarin je er elke dag opnieuw weer iets moois van kan maken, waar we misschien onze dromen kunnen verwezenlijken, die verre reis gaan maken of toch aan die nieuwe uitdagende baan beginnen, je eigen onderneming opstarten of verhuizen naar je droomhuis. Uitdagingen genoeg of toch….misschien gewoon een jaartje rust.

Even helemaal geen veranderingen en gewoon meer genieten van het moment en dankbaar zijn voor alle mijlpalen die we al hebben bereikt. Dat is wat ik jullie wens, gelukkig zijn en worden door stil te staan bij het moment. Een dansje maken van dankbaarheid.

Natuurlijk gaan ook wij vol passie, bezieling en energie beginnen aan het nieuwe jaar en achter de schermen zijn we alweer druk  bezig met het voorbereiden van leuke events, V.I.P. klantavonden en nog heel veel meer leuks.

Dus blijf ons volgen op Facebook of Instagram en natuurlijk vind je alle leuke informatie ook op onze website www.bijsluis.nl. Zo mis je niets en ben je vroegtijdig op de hoogte en kun je alvast de datum in je drukke agenda blokken.

Ook zijn we alweer druk bezig met de  inkoop voor het najaar. Ja, zo snel gaat het dus, maar ook ik ga proberen dit jaar meer stil te staan en te genieten van het moment. Doen jullie mee? Laten we het samen proberen!!!

Laten we er met zijn allen voor elkaar zijn en ons verbonden voelen met een ander en het moment. Zo word 2019 een fantastisch jaar. Geniet ervan .

 

Tot gauw Bij Sluis!

Liefs, Christel