30 Jaar in het modevak

Wat een hele lange tijd lijkt als je het zo op papier ziet staan, is voorbij gevlogen.
Even samen met jullie terug in de tijd.

Ons Bij Sluis Fashion-Jubileum in vogelvlucht. We waren begin 20 en stonden voor een enorme uitdaging.
Dat we zelfstandig wilden ondernemen stond als een paal boven water, maar hoe, wat en waar, dat was wel even wat anders. Een pand gevonden in Bergen op Zoom, waar Ad ook een aantal jeugdjaren heeft doorgebracht. Monumentaal dus karakteristiek; ja dat paste wel bij ons.

Handen uit de mouwen, prioriteiten stellen en aan de slag. We begonnen een damesmodezaak.
Schouders eronder en met hard werken dachten we wel een plekje te kunnen veroveren tussen het toen al overvolle winkelbestand. Nee, we hadden geen voorganger, die ons de kneepjes van het vak wel even zou leren. Die ons de do’s en dont’s zou uitleggen en die ons mee zou nemen, naar als we nu 30 jaar later terug kijken, een prachtige reis.

Onze droom !!!!!!! Vol obstakels, mooie momenten, uitdagingen, teleurstellingen, beslissingen en successen, maar vooral heel erg veel plezier in datgene wat we doen. Een ding weten we zeker; de beslissing onze droom van toen om te kiezen voor het modevak, is de juiste geweest. In 1996 was het tijd om verder te reizen, nieuwe stappen te zetten op zoek naar een nieuwe bestemming. Het juiste moment afgewacht, maar wanneer is dat juiste moment? 

Soms gewoon doen!!!!!  Zo gezegd zo gedaan! Onze keus was op Zierikzee gevallen, dat voelde net zo vertrouwd en eigen als Bergen op Zoom. Ad terug op zijn geboortegrond en het o zo geliefde Schouwen. Toen we ook nog de keus hadden om in wat vroeger het pand van Ad zijn vader was, onze 2e modezaak te beginnen, was onze bestemming bereikt. Met volle kracht vooruit en nu alweer bijna 21 jaar ons 2e filiaal gevestigd in Zierikzee.

Netwerken, socializen, ondernemen en out of the box denken, brachten ons verder naar wat het nieuwe ondernemen heet. In een branche waar alles zo snel gaat, moet je er boven op zitten, maar met zoveel liefde voor het vak, een fantastisch team en zoveel lieve klanten , is het voor ons geen werk, maar elke dag opnieuw genieten.

In 2015 openden  we in Zierikzee onze YAYA shop in het pand van de buurman .

Het moest een thuis worden voor iedereen, waar je in een huiselijke en gastvrije sfeer geniet van een kopje koffie, alsof je op visite bent bij een goede vriendin. Je shopt er niet alleen fashion, maar ook superleuke woonaccessoires, hebbedingen en hippe sieraden. Het nieuwe winkelen was een feit en gelukkig succesvol. Dat smaakte naar meer!

Begin 2016 hebben we Bergen op Zoom aangepakt, want als we het dan toch over onze reis hebben, wat was er dan mooier om op dat moment het beste van 2 werelden samen te voegen onder 1 en dezelfde naam.

BIJ SLUIS opnieuw geboren! HIP, VERRASSEND, ANDERS STIJLVOL

Al met al is het een heel reisverslag geworden van 30 jaar ondernemen in de modebranche.
Een droom waar vorig jaar door een mindere gezondheid een tussenstop gemaakt moest worden. Het moeilijk kunnen staan en lopen bracht de nodige operaties en dus ook beperkingen met zich mee en dat was voor zo’n bezige bij als ik niet makkelijk. Lieve klanten, wat heb ik jullie, ons team en de winkels enorm gemist.

Gelijk een goed moment om dank te zeggen voor al jullie kaartjes, bloemen en veel meer.
Maar…….. het gaat gelukkig beter en ik ben weer back in business. Niet terugkijken, maar vooruit verder met onze droom. En weet je wat het mooiste is van dromen ………

Dat je geniet, elke dag opnieuw, intens vol liefde en geluk! Wat worden we daar toch blij van.
Verder op reis samen met ons team en heel veel lieve klanten. Samen op weg naar nog vele mooie reisverhalen,
die ik ook graag weer met jullie wil delen in deze blog op onze nieuwe website. Natuurlijk gaan we ons 30 jarig jubileum samen met jullie vieren.

Kom vrijdag 17 en zaterdag 18 maart inspiratie opdoen en feest mee !!!!
Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom op ons feestje, met bubbles, lekkere hapjes, modeflitsen en een hoop gezelligheid.

Ontdek , proef en beleef het nieuwe mode-seizoen.

Jij komt toch zeker ook ?

Liefs Ad en Christel & Team Bij Sluis 

 

 

30 Jaar in het modevak 30 Jaar in het modevak 30 Jaar in het modevak 30 Jaar in het modevak